• Ai nevoie de certificare

    ISO 9001?

    afla totul despre certificarea ISO 9001

Solicita o Oferta de Pret

Introdceti datele dumneavoastra si cateva detalii despre afacerea pe care o detineti si va vom contacta

OK! Mesajul a fost transmis cu succes.
Eroare! Eroare la trimiterea mesajului.

Cea mai rapida cale de a creste afacerea dumneavoastra! Contactati-ne pentru a va prezenta oferta noastra.

Ce este ISO 9001?

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu standardele de management al calității, este important de stiut ca ISO 9001 este cunoscut ca standardul cu cea mai larga raspandire si aplicare in tot ceea ce tine de garantarea conditiilor de calitate in materie de bunuri si servicii puse la dispozitie de un producator sau furnizor pentru clientii sai.

Acest standard poate fi folosit de orice companie sau organizatie, fara a tine cont de domeniul de activitate si marimea sa, pentru orice parte a lumii. Societatea care dispune de o certificare ISO 9001 face dovada faptului ca sistemul de management al calitatii implementat in respectiva companie indeplineste cerintele standardului respectiv.

Cum functioneaza ISO 9001?

Odata cu certificarea ISO, o organizatie urmareste sa isi imbunatateasca calitatea produselor sau a serviciilor pe care le ofera clientilor. Scopul este unul de la sine inteles: se doreste ca respectiva organizatie sa ajunga sa fie mai competitivă pe piata de specialitate sau sa reduca din costurile care sunt asociate cu o calitate mai scăzută.

Un alt aspect important pe care trebuie sa il cunoastem despre ISO 90001 il reprezinta faptul ca nu este vorba de vreo certificare obligatorie. Insa, in conditiile existentei unei astfel de certificari, consumatorul are garantia asupra faptului ca tot ce alege sa cumpere de la compania certificata este de calitate.
Certificarea ISO 9001 devine o forma de departajare importanta pe piata diferitelor sectoare de activitate si de aceea, acest tip de standard de calitate trebuie luat in considerare de catre noile si vechile companii.
Lucrurile devin mult mai simple daca ne gandim ca sunt organizatii care se pot ocupa de tot ce tine de dobandirea certificarii, iar posibilitatea de a beneficia de o certificare ISO ieftina devine o certitudine.

Ce aduce ISO 9001 in plus afacerii tale?

Sunt multe avantaje de care se bucura managerii sau directorii de companii care opteaza pentru o certificare conform standardelor celor mai cunoscute in materie de management, printre care si ISO 9001. In primul rand, producatorii sau furnizorii au inteles ca au o misiune destul de clara: trebuie sa spuna ce fac, sa faca exact ce spun si in acelasi timp, sa dovedeasca ca ceea ce ajung sa faca, fac foarte bine.

Daca se urmaresc procese de imbunatatire a eficientei si eficacitatii in materie organizationala pentru o companie, prin certificare ISO, se poate atinge acest obiectiv. De asemenea, cat de curand dupa certificare, se va putea observa o crestere vizibila a nivelului de satisfactie a clientilor si totodata, o imbunatatire a relatiilor cu acestia.
Cu ajutorul standardalui ISO 9001, afacerea ta va putea reduce unele costuri si pierderi , dar in acelasi timp, se va confrunta cu o crestere a veniturilor si a profitului ca urmare a vanzarilor. Cu totii ne dorim sa fim mai buni decat cei din firmele concurente, iar un standard de management al calitatii ne poate ajuta sa dobandim un avantaj competitiv in fata concurentilor.
De asemenea, o certificare ISO 9001 devine un ,,pasaport de libera trecere” pentru licitatii publice unde tot mai multi organizatori solicita detinerea unui certificat al Sistemului de Management al Calitatii firmelor care doresc sa se inscrie, aceasta fiind o conditie eliminatorie.
Daca nu era cazul pana in prezent, un astfel de standard determina un grad de responsabilitare mai mare pentru angajati care se vad pusi in situatia de a adopta o atitudine corecta in imbunatatirea proceselor, produselor, sistemelor de management al companiei etc. si de a conlucra pentru a spori nivelul de satisfactie al clientilor.

Locatia Noastra

  • Adresa: Str. Rezervelor, nr. 72, Chiajna, jud. Ilfov
  • Telefon: 0764.393.393
  • Email:

Orar companie

  • Luni - Vineri - 9am la 5pm
  • Sambata - 9am la 2pm
  • Duminica - inchis

Pentru o abordare bazata pe managamentul calitatii, ISO 9001 ne garanteaza ca organizatia noastra poate avea un succes durabil.

Reprezentam cea mai buna solutie pentru cresterea afacerii dumneavoastra.